Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.

Sortegem una entrada doble per l'espectacle 'L'Odissea de Latung La La'

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.

Participa en el sorteig pel dissabte 23 (12h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 21 novembre, 2019 - 15:00

Emmarcat en el 15è Festival El Més Petit de Tots, espectacle familiar 'L'Odissea de Latung La La', el nou espectacle del reconegut artista igualadí David Ymbernon, una obra escènica, poètica i parateatral, amb una gran càrrega de poesia visual, producció del consolidat festival El Més Petits de Tots que compleix 10 anys a Igualada.

David Ymbernon és un artista polifacètic posseït pel color taronja. Tot el seu món, la seva vida, gira al voltant d’aquest color, i la seva feina és una línia contínua que comença des del principi, des de la seva infància.

Sortegem una entrada doble per a la funció del proper dissabte 23 a les 12h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 21 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assistència abans del mateix divendres a les 13h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem: