Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Art en cicle

Sortegem una entrada doble per a l'espectacle 'Un olé a tiempo'

Participa en el sorteig per aquest dissabte 17 (20h) a Súria
El concurs acaba:
dijous, 15 febrer, 2018 - 15:00

L'escola José de la Vega (Barcelona) inaugurarà el cicle Art en Cicle 2018 amb l'espectacle 'Un olé a tiempo'.

El gadità José Saucedo va començar a tocar la guitarra als 10 anys i es va formar amb artistes de primer nivell com Manolo Sanlúcar i Gerardo Núñez, començant de jove a actuar a diferents festivals flamencs de la geografia espanyola. Alguns dels músics als que ha acompanyat amb els seus ràpids i apassionats fraseigs han estat Andrés Peña, Mercedes Ruiz, Juan Ogalla, Ana Salazar, Belén Maya, Olga Pericet, Manuel Liñán o Mayte Martín, entre una llarga llista. Però no només se l’ha pogut escoltar al nostre país, sinó que també ha realitzat gires per països com Itàlia, França, Alemanya, Portugal i Japó. A nivell docent, treballa a l’escola de flamenc José de la Vega, on també imparteix classes un dels bailaors que integren la seva formació, Toni Moñiz.

Sortegem una entrada doble per a l'espectacle del proper dissabte 17 de febrer a les 210h al Teatre del Foment Cultural de Súria. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 15 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del mateix divendres a les 13h. En cas contrari, l'organització de l'Art en Cicle podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.