Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Al sostre

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Al sostre'

Participa en el sorteig pel divendres 22 (21h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 21 febrer, 2019 - 15:00

La comèdia 'Al sostre' és la primera obra teatral de Nigel Planer, conegut per ser un dels protagonistes de la sèrie Els Joves. Una divertida comèdia sobre dos artesans que pinten la Capella Sixtina sense la fama que obtindrà Miquel Àngel.

Protagonitzada pel conegut Oriol Grau i per Pau Ferran, sota la direcció d'Israel Solà (Fairfly). L’obra va ser produïda en anglès fa deu anys, i ara ha estat traduïda al català per Francis Humble.

Sortegem una entrada doble per a la funció del proper divendres 22 a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 21 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del mateix divendres a les 13h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.