Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Àries de reservat

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Àries de reservat'

Participa en el sorteig per aquest divendres 16 (21h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 15 febrer, 2018 - 15:00

'Àries de reservat' és una òpera còmica que reuneix dues ànimes artístiques inquietes i poc ortodoxes: la soprano Elena Martinell i el director i dramaturg Marc Rosich, un creador que ha fet de la ironia un segell i de la bellesa una bandera. Glòria Garcés col·labora en aquesta ocasió com a pianista i parella còmica de la soprano en un concert molt peculiar que no deixarà a ningú indiferent.

Sortegem una entrada doble per a la funció del proper divendres 16 de febrer a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 15 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del mateix divendres a les 13h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.