Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Bollywood, Bombay, Barcelona

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Bollywood, Bombay, Barcelona'

Participa en el sorteig pel divendres 14 (21h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 13 febrer, 2020 - 15:00

Tres emigrants vinguts de Bombay arriben a Barcelona buscant una vida millor, enfrontant-se a totes les peripècies que suposa aquest xoc cultural. Des del seu petit pis recordaran tot allò que han viscut anteriorment al seu país, amb un toc de nostàlgia.

Inspirats en el més pur estil de Bollywood i amb tota l’èpica que comporta, la companyia Dúo Fàcil i Líquido Teatro ens aproximen al drama de l’emigració, des d’una mirada càlida i amable. A 'Bollywood, Bombay, Barcelona' s’utilitza l’humor i la tragicomèdia per posar en escena la decepció que comporta despertar del somni migratori, quan les il·lusions no es corresponen amb la realitat. Una combinació de músiques, balls i colors que ens regalen tant l’estil cinematogràfic, com aquest exòtic país ple de sensacions estètiques que és l’Índia.

Sortegem una entrada doble per a la funció del proper divendres 14 a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 13 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assistència abans del mateix divendres a les 13h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.