Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Escenes d'un matrimoni

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Escenes d'un matrimoni'

Participa en el sorteig per aquest dijous 18 (20h) al Teatre Kursaal
El concurs acaba:
dimecres, 17 octubre, 2018 - 19:00

A ‘Escenes d’un matrimoni’ Ingmar Bergman retrata el camí pres per aquesta relació. Sis trobades que en diversos mesos o anys, se separen en el temps: la unió perfecta, primers petits conflictes, la separació a causa d’una altra dona, un primer retrobament, el divorci i, anys més tard, una nit en comú en una cabana enmig del no res.

L’actor Armand Villén (en substitució de l'actor manresà Jordi Figueras) i l’actriu Berta Giraut (que substitueix Anna Sabaté) es posen a la pell d’aquesta famosa parella que va dibuixar el mític Bergman a la pel·lícula que porta aquest mateix títol.

Sortegem una entrada doble per l'obra del proper dijous 18 a les 20h al Teatre Kursaal de Manresa. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dimecres 17 a les 19h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assistència abans del dijous a la 13h. En cas contrari, el Teatre Kursaal podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.