Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Interiors

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Interiors'

Participa en el sorteig pel divendres 26 (21h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 25 abril, 2019 - 15:00

Un sopar aparentment afable es converteix en una nit on tot canviarà per sempre, com la vida mateixa. Un espectacle en clau d’humor sobre el món de la parella amb quatre magnífics actors damunt l’escenari.

Concha Milla escriu i dirigeix el seu segon espectacle i també comparteix escenari amb Patricia Mendoza, Sergio Matamala i Alejandro Bordanove en aquest espectacle en clau d’humor sobre el món de la parella que ha esta molt ben rebut al seu pas per Barcelona.

Sortegem una entrada doble per a la funció del proper divendres 26 a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 25 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del mateix divendres a les 13h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.