Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
La nit just abans dels boscos

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'La nit just abans dels boscos'

Participa en el sorteig per a aquest dijous (21h) al Teatre Kursaal
El concurs acaba:
dijous, 14 setembre, 2017 - 13:00

Estem davant d’un dels dramaturgs francesos més representats del món, Bernard - Marie Koltès. Un autor que s’ha convertit en un clàssic del teatre francès contemporani.

'La nit just abans dels boscos', és una reflexió sobre la vida i la mort, sobre la societat de la qual formem part, sobre la solitud, la comunicació entre les persones, la desesperació.

Un home enmig de la pluja i de la llum tèrbola que il·lumina els carrers dels suburbis d’una gran ciutat, busca desesperadament una persona amb la qual parlar, a qui poder explicar-li, les seves pors, els seus odis, els seus anhels i  projectes, però sobre tot, una persona que l’escolti i amb qui poder comunicar-se... Encara que sigui un desconegut.

L’home de la pluja, l’home sense nom, implora la transparència de la igualtat, l’abolició de les diferències, en  el sentit més ampli de la paraula.

Traducció: Sergi Belbel
Direcció i interpretació: Jaume Costa
Creació musical, arranjaments i interpretació: Anna Costa 

Sortegem una entrada doble per a l'espectacle del proper dijous 14 de setembre a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 14 a les 13h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dimecres i haurà de confirmar la seva assisitència abans del dijous a les 17h. En cas contrari, el Teatre Kursaal podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.