Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Les noies de Mossbank Road

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Les noies de Mossbank Road'

Participa en el sorteig pel diumenge 16 (18h) al Teatre Kursaal
El concurs acaba:
dijous, 13 desembre, 2018 - 15:00

‘Les noies de Mossbank Road’ és una història que ens parla d’amistat, de l’amistat que sorgeix en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants, lluny del pes de la família.

I és en aquesta casa d’estudiants, entre els 18 i els 19 anys, que les tres protagonistes faran “l’estirada” juntes, i juntes tastaran la llibertat de poder descobrir qui són més enllà del que els pares o l’entorn han projectat damunt de cadascuna d’elles.

Seran només un parell d’anys, però el que compartiran serà tant pur, tant de veritat que aquests anys les marcaran per tota la vida.

Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat ens donaran una lliçó de teatre i de vida.

Sortegem una entrada doble per l'espectacle del proper diumenge 16 a les 18h al Teatre Kursaal de Manresa. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 13 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assistència abans del divendres a la 13h. En cas contrari, el Teatre Kursaal podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.