Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Maremar

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Maremar'

Participa en el sorteig pel dissabte 30 (18h) al Teatre Kursaal
El concurs acaba:
dijous, 28 març, 2019 - 15:00

'Maremar', una producció de Dagoll Dagoll, explica la història d’una família formada per pare, mare i una filla que fugint dels desastres de la guerra queden separats i passen tota mena de dificultats i vicissituds fins que finalment es poden tornar a reunir quan semblava impossible.

Tota la història és una gran metàfora d’una vida plena de pèrdues i naufragis d’una nena refugiada que finalment també es retroba amb la seva família. 'Maremar' vol aportar un bri d’esperança a la dura realitat dels refugiats i dels que han de fugir del seu país per tal de sobreviure. Amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach.

Sortegem una entrada doble per a la funció del proper dissabte 30 a les 18h al Teatre Kursaal de Manresa. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 28 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assistència abans del divendres a la 13h. En cas contrari, el Teatre Kursaal podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.