Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Ni con tres vidas que tuviera

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Ni con tres vidas que tuviera'

Participa en el sorteig pel divendres 28 (21h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 27 febrer, 2020 - 15:00

Inspirada en l'entrevista que el periodista Jordi Évole va fer a l'exetarra Iñaki Rekarte en el seu programa Salvados (La Sexta). L'obra situa l'acció en el moment en què un home, que acaba de complir condemna de 20 anys de presó, torna a la vida (la que un dia va sembrar d'horror) i s'enfronta a les preguntes d'un redactor gràfic que ha hagut de preparar a fons aquesta conversa directa, exempta de sentiment i complicitat. Aquesta entrevista, que parla d'un conflicte que pot situar-se en qualsevol lloc de món, serà l'avantsala de la trobada més complicada: el de l'assassí amb la família de les seves víctimes. Durant 80 minuts, els protagonistes es converteixen en tres vèrtexs d'una mateixa història que interpel·la l'espectador i fan que es pregunti quins són els límits de la moral.

'Ni con tres vidas que tuviera' ens parla de sentiments universals com la vida, la mort, l’amor i el dolor, i ens convida a reflexionar sobre qualsevol tipus de terrorisme, així com sobre la necessitat d’entendre i perdonar.

Sortegem una entrada doble per a la funció del proper divendres 28 a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 27 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assistència abans del mateix divendres a les 13h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.