Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Paraules encadenades

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Paraules encadenades'

Participa en el sorteig per aquest divendres 23 (21h) al Teatre Kursaal
El concurs acaba:
dijous, 22 febrer, 2018 - 15:00

Un dels primers textos de Jordi Galceran (1995) amb l’enginy característic d’un dels dramaturgs més universals de casa nostra. Un thriller psicològic que ja es va estrenar el 1998 amb gran èxit i que ara torna amb Mima Riera i David Bagés com a únics protagonistes.

Sinopsi:
Un psicòpata, assassí en sèrie, després de cometre els seus crims, enregistra en vídeo les seves sensacions. No sent cap remordiment pels seus actes. Ho explica detalladament a la seva “última” víctima: una infermera i psicòloga que té segrestada i a la qual mostra fotografies de les víctimes. Ell li planteja jugar a un joc aparentment innocent: el de les paraules encadenades. A poc a poc, segrestador i segrestada van mostrant les seves cartes, la seva veritable història…

Sortegem una entrada doble per a l'espectacle del proper divendres 23 de febrer a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 22 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dimecres i haurà de confirmar la seva assisitència abans del divendres a la 13h. En cas contrari, el Teatre Kursaal podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.