Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Peccatum

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Peccatum'

Participa en el sorteig pel dissabte 18 (21h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 16 novembre, 2017 - 15:00

Un espectacle rodó, alegre, festiu i enginyós que destapa els dobles sentits de les rondalles populars mallorquines. Torna Produccions de Ferro després de l'èxit del multipremiat 'Acorar'.

'Això era i no era... Bon viatge faça la cadernera'. Així comencen algunes de les rondalles que s'explicaven antigament en família, en rotllana, tal i com Toni Gomila i Catalina Florit posen en escena a 'Peccatum'.

'Peccatum' recull un seguit de textos de Mossèn Alcover qui, mai s'hagués imaginat que es poguessin compilar sota aquest títol, ja que el propi mossèn havia assegurat que "dins meu Aplech no hi ha l'element pornogràfich que tant abunda dins totes les literatures populars". Des d'un punt de vista molt particular, Toni Gomila torna als orígens de la tradició oral de Mallorca i revisa les rondalles populars de Mn. Alcover (mantenint-ne els mots originals) amb una mirada que arrenca somriures i rialles, i fins i tot fa enrogir algunes galtes.

Els dos actors en escena fan un treball esplèndid amb un desplegament interpretatiu en el qual es transvesteixen sense vestits, desdoblen personatges i tot plegat amb un virtuosisme en l'expressió corporal que deixa bocabadat.

Sortegem una entrada doble per a l'espectacle del proper divssabte 18 de novembre a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 16 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del divendres a les 13h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.