Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.

Sortegem una entrada doble per l'obra 'Poe, el cabaret macabre'

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.

Participa en el sorteig pel divendres 13 (21h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 12 desembre, 2019 - 15:00

La prestigiosa companyia Gataro celebra 20 anys amb una adaptació d’aquest musical de Dagoll Dagom basat en contes d’Edgar Allan Poe. Música i cabaret en una història d’amor i terror amb cinc excel·lents intèrprets a l’escenari.

Convidat per una misteriosa carta, el jove Nicholas torna a casa del seu amic d’infància Ròderic per retrobar el seu primer amor, la melancòlica Madeline. Però ja res no és igual, el paisatge és àrid, el llac s’ha assecat, tota la casa sembla podrida, i es diria que el temps no és l’únic responsable d’aquest canvis. Però, qui governa realment la casa? El Doctor Valdemar? La majordoma borratxa? Els malaltissos germans? O els esperits dels avantpassats que descansen sota els seus peus? Potser és la casa qui els manté a tots captius.

Sortegem una entrada doble per a la funció del proper divendres 13 a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 12 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assistència abans del mateix divendres a les 13h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem: