Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Ragazzo

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Ragazzo'

Participa en el sorteig d'una entrada doble per a l'espectacle del proper divendres 13 (21h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 12 gener, 2017 - 15:00

‘Ragazzo' reviu la figura de Carlo Giuliani, assassinat a Gènova el 20 de juliol de 2001. Aquell estiu Europa viu la restricció de drets socials més gran des de la 2a Guerra Mundial: a la ciutat del Ragazzo les fronteres estan tancades, se suspèn el tractat de Schengen, es prohibeixen les manifestacions, es prohibeix estendre la roba als balcons. Detencions. Identificacions. 30.000 policies patrullen els carrers de Gènova i no permeten l'entrada a la Zona Rossa, on els líders mundials del G8 estan realitzant una cimera.

Ragazzo, malgrat tot, viu l'estiu de la ciutat: han okupat amb uns amics un espai acollidor que han condicionat com a vivenda, té vacances, temps per llegir, enamorar-se... i participar al Fòrum Social Mundial que s'ha instal·lat a la ciutat, on mig milió de persones discuteixen com seria aquesta alternativa a la globalització. El seu destí­ quedarà  marcat quan decideixi quedar-se a la Columna dels Desobedients, que s'ha proposat una acció pacífica de desobediència civil: violar el confinament de la "Zona Rossa".

Ragazzo és un crit a la vida, a la dignificació de les històries personals, a la reivindicació de la memòria col·lectiva i de la Història que els amos del món mai escriuran per nosaltres. Una excel·lent peça teatral que ha estat Premi de la Crí­tica 2015 al Millor Espectacle per a Joves i a l'Actor Revelació, i Premi Serra d'Or a l'Espectacle Teatral de 2015.

Sortegem una entrada doble per a l'espectacle del proper divendres 13 de gener a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 12 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del divendres 13 a les 15h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.