Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Simone

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Simone'

Participa en el sorteig per aquest divendres 20 (21h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 19 octubre, 2017 - 15:00

El ministre de justícia ha desaparegut voluntàriament. El dia en què el parlament ha d'aprovar el seu nou paquet de lleis, un fet inexplicable el deixa fora de joc. La seva nova realitat física el converteix en una amenaça pels interessos del partit. Sap que ningú és de fiar, sobretot la seva dona, que també té ambicions polítiques. I per això contracta els serveis d'una prostituta en hores baixes. Què passaria si, de forma espontània i radical, la natura comencés a reaccionar davant els desequilibris que la humanitat ha creat?

'Simone' és un espectacle amb tocs de comèdia, novel·la negra i ciència-ficció sobre el poder i el gènere, dirigit per Ramon Simó, que arriba a Igualada just abans d'estrenar-se al festival Temporada Alta i de fer temporada a Barcelona. A càrrec de Q-Ars Teatre, una reconeguda companyia catalana que ha trepitjat els grans teatres del nostre país, amb tres excel·lents actrius en escena.

Sortegem una entrada doble per a l'espectacle del proper divendres 20 a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 19 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix divendres i haurà de confirmar la seva assisitència abans del divendres a les 13h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.