Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Sopa de pollastre amb ordi

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Sopa de pollastre amb ordi'

Participa en el sorteig per aquest diumenge 28 (18h) al Teatre Kursaal
El concurs acaba:
dijous, 25 octubre, 2018 - 13:00

Ambientada a Londres i abraçant més de vint anys, de 1936 a 1956, ‘Sopa de pollastre amb ordi’ explica la història d’una família de classe obrera, els Kahn, en un món que canvia a tota velocitat. L’obra mostra com el temps erosiona, lentament i implacable, tot el que es troba per davant. La progressiva pèrdua de conviccions, somnis i ideals polítics, la passivitat i la negativitat davant les injustícies es presenten en paral·lel a la desintegració de la família Kahn, cada cop més fragmentada i desunida.

Seguint les vides de set personatges que un dia van lluitar junts per construir un món millor, Wesker exposa diferents posicionaments davant els ideals i la vida, però alhora construeix un fresc familiar enormement emocionant i colpidor cap al qual sentim una immediata identificació i tendresa.

Segurament en veure l’obra, una producció de LaPerla29, no podreu evitar en molts moments establir un paral·lelisme amb la situació actual que vivim al nostre país.

Sortegem una entrada doble per l'obra del proper diumenge 28 a les 18h al Teatre Kursaal de Manresa. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 25 a les 13h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assistència abans del divendres a la 13h. En cas contrari, el Teatre Kursaal podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.