Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Un obús al cor

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Un obús al cor'

Participa en el sorteig pel dissabte 18 (21h) al Teatre Conservatori
El concurs acaba:
dijous, 16 novembre, 2017 - 15:00

Un obús al cor, una bomba explosiva que replanteja de nou els vincles amb els pares, la veritat de la vida i l’avidesa de la mort. Una producció incentivada per Ernest Villegas, que juntament amb Oriol Broggi i Ferran Utzet, aixequen aquest monòleg intens i despullat en què la paraula de Mouawad té la força que ja vam descobrir a ‘Incendis’ i ‘Cels’.

Un text d’un altíssim voltatge que recull l’univers narratiu de Mouawad, escenes i personatges que s’entrecreuen i que procedeixen de tots els textos escrits.

Sortegem una entrada doble per a la funció del proper dissabte 18 de novembre a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 16 de novembre a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del divendres a la 13h. En cas contrari, el Teatre Conservatori podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.