Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Duo Fàcil

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Y me morí. Cabaret mexicano tragicómico para tres difuntos'

Participa en el sorteig pel divendres 14 (21h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 13 desembre, 2018 - 15:00

Tres morts misteriosos i avorrits de l’eternitat decideixen muntar un cabaret per parlar de la vida i la mort: de com la vida els va mortificar i com la mort els ha portat la bona vida.

Duo Fàcil i Líquido Teatro són una companyia nascuda a l’Institut del Teatre l’any 2014, formada per l’actor igualadí Marc Tarrida juntament amb els també actors Francesc Marginet i Abel Reyes.

A 'Y me morí' parteixen de contes i cançons mexicanes per construir aquest divertit espectacle que parla de la mort des del punt de vista de la cultura mexicana on la mort va més enllà. El resultat és un espectacle brillant que ens mostra la fragilitat de la vida i ens apropa a uns dels aspectes més destacats de la cultura mexicana: la seva visió vital de la mort.

Sortegem una entrada doble per a la funció del proper divendres 14 a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 13 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del mateix divendres a les 13h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.