Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Yerma

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Yerma'

Participa en el sorteig per aquest divendres 15 (21h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 14 desembre, 2017 - 15:00

Més de 80 anys després de la mort de Federico García Lorca, Marc Chornet i Anna Maria Ricart revisen el clàssic Yerma i el porten a escena, amb el Projecte Ingenu, imaginant una Yerma d'avui en dia, que parla de tu a tu amb el públic actual i que té moltes coses a dir al nostre món, qüestionant el sentit del nostre present.

I ho fan amb una atractiva posada en escena amb set actors que li donen força, bellesa i harmonia, aconseguint convertir-se en una de les sorpreses més aplaudides de la temporada.

La relació entre Yerma i el seu marit es va corcant paulatinament perquè, malgrat desitjar-ho amb delit, ella no aconsegueix quedar-se embarassada. La vida passa i la tristor s'apodera de Yerma. Un retrat cru dels nivells més privats de la nostra societat on s'esdevenen les tragèdies més reals, la tragèdia íntima de Yerma, la tragèdia de no poder desenganxar-se del propi cos.

Sortegem una entrada doble per a la funció del proper divendres 15 de desembre a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 14 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del mateix divendres a les 13h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.