Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.

Sortegem una entrada doble pel concert de l'Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.

Participa en el sorteig pel dissabte 16 (21h) al Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada
El concurs acaba:
divendres, 15 febrer, 2019 - 15:00

Catorze músics, un director/arranjador i una intèrpret sobre l’escenari. La unió entre les cançons franceses que més agraden a Anna Roig i les composicions exquisides i acurades de l’Àlex Cassanyes.

Cançons de Jacques Brel, Claude Nougaro, Serge Gains-Bourg, Barbara, entre d’altres, arranjades amb l’equilibri just entre potència i dolçor i plenes de matisos, com la tendresa. Una nova sonoritat, un exquisit acompanyament musical i una delicada interpretació que fan de 'La Tendresse' un veritable homenatge a la cançó francesa.

Sortegem una entrada doble pels concert del proper dissabte 16 de febrer a les 21h al Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada, en el marc del Cicle Escena Sonora. Les entrades seran sortejades entre tots els encertants que responguin abans del divendres 15 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del dissabte a les 13h. En cas contrari, l'organització podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem: