Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Sheila Grados

Sortegem una entrada doble pel concert de Sheila Grados i Javier Gavara

Participa en el sorteig pel divendres 26 (21h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 25 octubre, 2018 - 13:00

Els reconeguts músics Sheila Grados i Javier Gavara inauguren el Cicle Música de primera fila de la programació amb un concert on les coplas i els boleros de sempre en seran els autèntics protagonistes.

Temes plens de poesia i tocs de flamenc que expliquen històries d’amor i de desamor, amb l’espectacular veu de Sheila Grados i la guitarra flamenca tocada magistralment per Javier Gavara que arribaran al cor i a l’ànima sense deixar a ningú indiferent.

El Cicle Música de primera fila acull alguns dels Concerts de Professorat de l’Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada (ECMMI) que s’inaugura aquesta temporada amb el concert de la vilanovina Sheila Grados i Javier Gavara, professor de guitarra flamenca de l’ECMMI.

Sortegem una entrada doble per al concert del proper divendres 26 a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 25 a les 13h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del mateix divendres a les 13h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.