Arts
,
2020
Del 7 d'agost al 30 de setembre
Espais diversos
Municipis diversos

Ebre, Art & Patrimoni

Nova edició del cicle Ebre, Art & Patrimoni, on enguany participaran 17 artistes que han creat un audiovisual per cada un dels espais patrimonials de les quatre comarques de les Terres de l’Ebre, tot utilitzant l’art com a mitjà per proporcionar altres lectures del nostre patrimoni.

Partint de la idea que els museus són un espai per expressar valors substancials i compartits, importants per al benestar individual i comunitari a través de les seves dimensions estètiques i simbòliques, aquesta nova edició integra les projeccions amb el programa d’activitats habituals de cada un dels centres que hi participen.

D’aquesta manera, els museus i centres patrimonials ofereixen en els seus espais un programa conjunt que pretén apropar el paisatge, la història, les formes de vida i el patrimoni a la ciutadania, creant sinergies de forma transversal per atreure nous públics i renovar l’oferta conjunta dels museus i equipaments del territori.

> Autors participants: Alfons Cherta i David Bertomeu, Elisenda Trilla i Guillem Voltas Calbet, Eva Mascarell, Jaume Moya i Sefa Villalbí, Júlia Urgell Gironés, Laura Lázaro, Lupini & Ratini, Marta Villadrich, Noèlia Domènech, Oriol Gracià, Pau Bertomeu, Priscila Gomez Alegre i Feliu Mollà, i Xavier Barberà.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç PDF)

Organitza: 

Servei d’Atenció als Museus de les Terres de l’Ebre, encapçalat pel Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre i el Departament de Cultura.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1