Arts
,
2020

Instal·lació 'Sous les violons, la plage!'

En el marc de la programació alternativa a les festes majors d'estiu Viu un estiu a la fresca a Amposta, i en el Eufònic Festival, instal·lació 'Sous les violons, la plage!' de Cabosanroque, un duo d’artistes sonors format per Laia Torrents Roger Aixut.

Constructors de sons, la seva feina sempre gira al voltant del so, les capacitats expressives de la màquina i la seves possibilitats per vehicular emocions. A cavall entre el grup de rock experimental, els artistes plàstics i els performers desborden les categories gràcies als seus artefactes: matèria i ona.

Aquesta instal·lació vol jugar amb el sentit positiu de la destrucció i la seva capacitat de provocar esperança, tot i la incertesa del resultat final. La destrucció com a forma de progrés i creació col·lectiva.

Horari: 

Dijous, divendres i dissabte: de 17 a 20h
Diumenge: d'11 a 14h

Preu: 

Entrada lliure amb aforament limitat.

Organitza: 

Ajuntament d'Amposta

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1