Jump to navigation
Dissabte 20 d'abril, 16:30h
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Sisena edició de les Jornades dels fideus rossejats i el peix blau de l'Ametlla de Mar, amb una setmana per degustar els menús que els restaurants del municipi han preparat amb aquests dos ingredients com a protagonistes.
Preus, menús i restaurants (Enllaç PDF)
Coincidint amb les jornades, també tindrà lloc la Ruta de tapes Tapamar 'Tapa Blava', per provar diferents les diferents tapes de peix blau preparades per a l'ocasió.
A més a més, el diumenge 11 de juny, i com a cloenda de les jornades gastronòmiques, se celebrarà la XXIII Diada dels Fideus rossejats al Port de L'Ametlla de Mar.
Més informació: www.ametllamar.cat