Cartellera

Cinema Arnes

Antoni Gaudí, 8.
43597 Arnes

Tres anuncios en las afueras

Tres anuncios en las afueras

Sinopsi

Mildred Hayes (Frances McDormand), una dona de 50 anys a qui han assassinat la filla, decideix iniciar pel seu compte una guerra contra la policia del seu poble al creure que estan més interessats en torturar els afroamericans que en fer justícia.

Horaris: 

Diumenge 8 d'abril: 18:00h

Se armó el belén

Se armó el belén

Sinopsi

Bo és un burret petit, però valent, que anhela una vida més enllà de la seva rutina diària al molí del poble. Un dia reuneix el coratge necessari per complir l'aventura dels seus somnis. En el seu viatge coneixerà Ruth, una adorable ovella que ha perdut el seu ramat, i Dave, un colom amb grans aspiracions. Durant el seu camí, en el qual segueixen una Estrella molt especial, trobaran, a més, tres camells i altres excèntrics animals. Tots ells es convertiran en els herois no reconeguts del primer Nadal.

Horaris: 

Diumenge 15 d'abril: 18:00h

Yo, Tonya

Yo, Tonya

Sinopsi

Tonya Harding va ser la primera dona nordamericana en completar un salt de triple axel en competició en patinatge sobre gel el 1991. Però l'èxit al gel no sempre va anar acompanyat de felicitat en la seva vida personal. 

Horaris: 

Diumenge 22 d'abril: 18:00h

El cuaderno de Sara

El cuaderno de Sara

Sinopsi

Laura busca des de fa anys la seva germana Sara, desapareguda enmig de la selva del Congo. Ni la ONG per a la qual treballava ni l'Ambaixada tenien notícies seves... fins que apareix una foto d'un poblat miner de l'Est del Congo amb la imatge borrosa de Sara. Sense dubtar-ho un moment, Laura viatja fins Kinshasa disposada a endinsar-se al territori dels Senyors de la Guerra, deixant enrere les diferències que la van separar de la seva germana, i sense sospitar que aquella aventura la portaria fins a la més bruta, violenta i oculta rebotiga dels grans poders occidentals.

Horaris: 

Diumenge 29 d'abril: 18:00h