Cartellera

La Unió Social - Flix

Carrer Girona, 6
43750 Flix
Telèfon: 977 41 01 07

Al sostre del món

Al sostre del món

Sinopsi

1882, Sant Peterburg. Sasha és una jove aristòcrata russa que ha crescut escoltant les meravelloses aventures del seu avi, Olukin. Aquest explorador de renom és conegut per inventar el "Davai", un gran vaixell creat amb la finalitat d'emprendre un viatge per conquerir el Pol Nord, però que per desgràcia, ha suposat la seva desaparició.

Aquest fet ha provocat que la reputació de la família de Sasha i el nom del seu avi es vegin desacreditats per la població russa. Per recuperar l'honor de la seva família, la protagonista decideix seguir les passes del seu avi i reuneix tota la valentia necessària per anar a buscar-lo.
 

Horaris: 

Diumenge 3 de febrer: 18:00h

Spider-Man: Un nuevo universo

Spider-Man. Un nuevo universo

Sinopsi

En un univers paral·lel on Peter Parker ha mort, un jove de secundària anomenat Miles Morales és el nou Spider-Man. Tot i això, quan el líder mafiós Wilson Fisk (a.k.a Kingpin) construeix el "Súper Colisionador" porta una versió alternativa de Peter Parker que intentarà ensenyar-li a Miles com ser un millor Spider-Man. Però no serà l'únic Spider Man en entrar a aquest univers, 4 versions alternes de Spidey apareixeran i buscaran tornar al seu univers abans que tota la realitat es col·lapsi.

Horaris: 

Diumenge 10 de febrer: 18:00h

Petra

Petra

Sinopsi

Petra no sap qui és el seu pare, li ho han ocultat al llarg de la seva vida. Després de la mort de la seva mare inicia una cerca que la porta a Jaume, un cèlebre artista plàstic poderós i despietat. En el seu cami per conèixer la veritat, Petra també entra en contacte amb Lucas, fill de Jaume, i Marisa, dona de Jaume i mare de Lucas. A partir d'aquest moment, la història d'aquests personatges es va entreteixint en una espiral de maldat, secrets familiars i violència que els porta a tots al límit. El destí farà un gir a la seva lògica cruel obrint un camí per a l'esperança i la redempció. 

Horaris: 

Divendres 15 de febrer: 22:00h

Cold War

Cold War

Sinopsi

Amb la Guerra Freda com a teló de fons, 'Cold War' presenta una apassionada història d'amor entre dues persones de diferent orígen i temperament que són totalment incompatibles, però amb un destí que les condemna a estar juntes. 

Horaris: 

Diumenge 24 de febrer: 18:00h