Factoria Ebrewine
Factoria Ebrewine
Partida Montcades
43596 - Horta de Sant Joan
  • 690 621 082
  • info@factoriaebrewine.cat
Factoria Ebrewine
Visita l'obrador + Maridatge amb cerveses artesanes i productes locals

Complementeu el tast de les cerveses amb productes de proximitat per acabar d'arrodonir la visita a la cerveseria rural. Us quedareu tips i satisfets! (+info)

Preu: 20€

Factoria Ebrewine
Visita a l'obrador + Tast d'Artesanes

Veniu a la cerveseria rural per conèixer com s'elabora la cervesa i, passar una bona estona degustant-les dins  l'obrador o a fora gaudint de l'escenari natural. (+info)

Preu: 8€

Factoria Ebrewine
Cervesa al Taproom de l'obrador

L'accés a la cerveseria rural és lliure. Podeu venir a degustar tranquil·lament una o totes les cerveses de la factoria, tant al taproom de l'interior com al bosc de la cerveseria. *Apte per tota la família. (+info)

Preu: 0€

Factoria Ebrewine
Ruta a cavall + Visita a l'obrador i Tast de cerveses

Combina dues experiències fabuloses: ruta a cavall d'una hora pel Parc Natural Els Ports + parada d' evituallament a l'obrador. (+info)

Preu: 45€
*Temporalment Fora de Servei*

Factoria Ebrewine
Ruta en bicicleta + Visita a l'obrador i Tast de cerveses

Combina dues experiències imprescindibles: ruta en bicicleta pel parc natural Els Ports + parada d'evituallament a l'obrador (+info)

Preu: 25€

Ordi
Curs d'elaboració de cervesa artesana per homebrewers

Calmeu les vostres ànsies cerveseres i aprofunditzeu en l'art de l'elaboració i tast. Un taller personalitzat al mateix obrador dirigit  per l'enòleg i mestre cervecer Marc Dorca (+info)

Preu: 100€

Horaris

De dilluns a diumenge: de 10 a 18h

Entrada

L'accés a la cerveseria rural és lliure. Podeu venir a degustar tranquil·lament una o totes les cerveses de la factoria, tant al taproom de l'interior com al bosc de la cerveseria. 
*Apte per tota la família

Més informació

Gaudeix de l’experiència de conèixer una cerveseria rural. La Factoria Ebrewine es troba situada en un paratge verge amb vistes a les famoses Roques de  Benet. Durant la visita es poden degustar les cerveses artesanes i maridar-les amb productes locals.

També es pot complementar la visita a l'obrador i el tast amb una ruta a cavall pel Parc Natural dels Ports o amb bicicleta per la Via Verda.

!! >> Botiga online on comprar packs de cervesa artesana i packs d'experiències.