Riu Sénia
La Sénia
Passeig de la Clotada, 23
43560 - La Sénia
  • 977 713 000
  • 977 576 156
  • turisme@lasenia.cat
Ciclisme pel Parc Natural dels Ports a la Sénia
La Sénia, un paratge per descobrir!

D’aquest entorn magnífic i carregat de possibilitats destaquem el Parc Natural dels Ports, un espai natural insòlit que alberga una gran varietat de rutes pensades per a fer en família o per practicar diferents modalitats esportives, un indret captivador que us resultarà atractiu en tots els sentits; i, també, el riu Sénia, un dels elements més representatius de la demarcació que constitueix el nexe d’unió entre Catalunya i el País Valencià, amb diversos recorreguts per passejar còmodament i contemplar uns paratges espectaculars.

Camp d’Aviació de la Sénia

A més de tenir unes condicions immillorables i un entorn natural encisador, com a gran atractiu històric i únic al territori, destaquem el conjunt patrimonial que conforma el Camp d’Aviació de la Sénia, espais de visita obligada contextualitzats en l’època de la guerra civil espanyola. L’antic aeròdrom és un espai parcialment conservat que acull un centre d’interpretació a l’antiga Casa de Comandament i preserva el refugi antiaeri.

D’altra banda, el Centre d’Aviació Històrica rep especial rellevància per tractar-se d’un museu d’avions únic al territori que exhibeix diferents peces aeronàutiques de l’època, considerades de gran valor i interès. Conèixer aquest conjunt patrimonial va subjecte a les visites guiades que s’ofereixen, on es pretén traslladar al visitant la memòria històrica viscuda en aquesta població durant una època convulsa, invitant a la reflexió i apel·lant a la responsabilitat de tothom per a que no es tornin a repetir uns fets similars.

Més informació

Una de les primeres poblacions que trobem al sud interior català és la Sénia, un municipi caracteritzat per la seva diversitat paisatgística, amb un entorn de riu i muntanya idíl·lic per realitzar diferents pràctiques esportives o, simplement, passejar en família pels diferents itineraris de natura senyalitzats.

Horaris

De dimarts a diumenge: de 9:30 a 13:30h
Dissabtes: també de 16 a 18h (hivern) i de 17 a 19h (estiu)