Hamburguesa del Green Way
Green Way
Carrer Joan Miró, 6
43500 - Tortosa
  • 977 440 000
Ramon Nolla, xef de Green Way
Gastronomia i cultura

Des d'un entrepà de baldana molt especial a uns caragols a la llauna, passant per un arròs de costella, una Jerk Chicken Burguer o un brownie amb nous de macadamia. Al restaurant Green Way, la cuina 'de mercat' - amb productes de proximitat i de temporada - es transforma en street food de la mà del seu xef Ramon Nolla. Unes propostes gastronòmiques que, en moltes ocasions, van acompanyades de sessions musicals o concerts acústics en directe, apostant per la música com a puntal del projecte amb l'actuació d'artistes i joves talents locals en directe.

Entre els plats més populars de la carta hi ha el Gos Pistol, un entrepà que emula un hotdog amb la baldana d'arròs com a ingredient protagonista; les hamburgueses i els plats combinats o els arrossos. Delícies per al paladar que es poden trobar els caps de setmana per a dinar i sopar o a l'hora del vermut a la terrassa.

Hamburguesa
Essència Green Way

Inspirats per la Via Verda, indret que dona nom al local, des del Green Way treballen valors respectuosos amb el planeta, utilitzant plats, gots, coberts i altres materials reciclables i biodegradables i fomentant hàbits de vida més sostenibles com l'ús de la bicicleta o el patinet amb promocions i activitats originals.

*Els esdeveniments organitzats pel Green Way garantiran les mesures sanitàries pertinents tant pel que fa a l'aforament i distància interpersonal, amb espais delimitats per grups, com a l'ús obligatori de la mascareta i altres mesures preventives de la Covid-19.

Horaris

Dimecres i dijous: de 19 a 00:30h
Divendres: de 12 a 16h i de 19 a 00:30h
Diissabte i diumenge: de 10 a 16h i de 19 a 00:30h