Jump to navigation
Dimecres
24 abril 2024
Terres de l'Ebre
Agenda
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inicia sessió
Registra't
Edicions territorials
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inici
Agenda
Experiències
Cartellera
Blogs
Seccions
Menjar i beure
Arts
Espectacles
Música
Llibres
Família
Entorn
Fires i Festes
Activa't
Botiga
Qui som
Contacta
Publicitat
Col·labora
Textos legals
L’Ampolla sega l’arròs per menjar-se’l
Del 18 de setembre al 2 d’octubre tenen lloc les jornades gastronòmiques de la XII Festa de la Sega
Surtdecasa Ebre
,
07/11/2011
Menjar i beure
Arròs pelat, arròs caldòs amb llamàntol, arròs amb sípia, gambes i cloïsses, arròs melòs de rap i llagostins, arròs fadrí amb verdures i anguila, arròs amb bacallà, arròs a banda i arròs negre....Encara en vols més?
Tots aquests arrossos es podran degustar del 18 de setembre al 2 d’octubre en el marc de les Jornades gasronòmiques de l'arròs de L'Ampolla, organitzades arran de la XII Festa de la Sega, un esdeveniment que recorda els segadors i segadores que feien possible que poguéssim gaudir d'un dels productes més representatius de les nostres terres, l'arròs.
L’alcalde de l’Ampolla ha definit les jornades com el moment idoni per tastar “les essències de la nostra terra, el mar i el Delta tot unit, recordant sabors per alguns de la seua infantesa i per altres sabors totalment nous”.
Tots els restaurants que participen en les jornades gastronòmiques ofereixen menús amb picadetes, arròs, postre, beguda i cafès per 24 euros, un preu especial per promocionar aquest producte de les Terres de l’Ebre.
Aprofita que encara fa bon temps per fer una passejada per davant del mar que culmini amb un bon àpat d’arròs!
--
Restaurants col·laboradors i menús
A
També et pot interessar
Foto:
Anna Zaera
Els millors arrossos amb vistes de les Terres de l'Ebre
Foto:
Cedida
Creació
Un projecte artístic uneix pràctica agrària i moviment feminista a l'Ebre
Foto:
Cedida
Les 6 cites gastronòmiques de tardor a les Terres de l'Ebre
Foto:
Cedida
La sega tradicional de l’arròs: patrimoni de Pals
Foto:
Cedida
Els 8 xiringuitos que has de conèixer de l'Ametlla de Mar a l'Ampolla
Foto:
Cedida
Les 6 experiències gastronòmiques del març a les Terres de l'Ebre