Música
,
2020
Dies 21 i 22 d'agost, 22h
Jardí Botànic de Cap Roig
Calella de Palafrugell

Concert de Julio Iglesias (Suspès!)

Fa cinquanta-dos anys, Julio Iglesias va guanyar el Festival de Benidorm amb “La vida sigue igual”. Des de llavors, cap artista espanyol no ha aconseguit tant com ell. La música en espanyol no ha tingut cap impacte internacional que s’hi pugui equiparar durant tant de temps. Ningú no pot presumir d’una discografia com la de Julio Iglesias —més de vuitanta títols en més de dotze idiomes i més de tres-cents milions de discos venuts—, per la qual li van concedir dos rècords mundials Guiness: a l’artista llatí que ha venut més discos al món i a l’artista que ha cantat en més idiomes en la història de la música.

Vet aquí els seus èxits i una trajectòria impecable que l’Acadèmia Nord-Americana de la Música ha reconegut amb el Grammy honorífic a la carrera artística, un guardó que no ha atorgat a cap altre artista llatí i que incorpora el seu nom a una selecta llista d’artistes llegendaris.

Tot això Julio Iglesias ho ha aconseguit amb unes cançons a les quals ha injectat el segell personal que li ha permès diferenciar-se i esdevenir un artista únic, cantant inimitable i seductor nat; el gran crooner llatí reconegut en qualsevol país del món.
 

Horari: 

Divendres 21 d'agost, 22h
Dissabte 22 d'agost, 22h

Preu: 

220 / 300 € 
Venda d'entrades a: proticketing.com/caproigfestival

Més informació: 

  • imatge de control 1per1