Espectacles
,
2020
Dissabte 14 de novembre, 21h
Teatre Auditori Narcís Masferrer
Sant Feliu de Guíxols

Píndoles de teatre (suspès)

Píndoles de microteatre fora del teatre. Programació de tres espectacles de curta durada, per a un nombre reduït d’espectadors en indrets singulars. Espais habitualment tancats al públic, es converteixen en escenaris improbables d’obres inèdites de teatre breu.

Sinopsi: 

Ninis
La Verge Maria i Sant Francesc d’Assís fa més de 160 anys que es troben tancats dins d'una església. El món a fora ha canviat però l’única que ho sap és la Verge, que surt un cop l’any en processó. Verge i Sant conversaran sobre la vida i la fe dels humans i tot allò que ells, com estàtues que són, no poden fer… O potser sí? 
 
Com si et tingués al costat
En un futur la tecnologia més avançada ens permetrà fer coses que ara només podem imaginar. Ara bé, aquests avenços modificaran les nostres pors? Seguirem tenint els mateixos dilemes vitals? Un diàleg de ciència-ficció futurista en què el menys important és la ciència-ficció. 
 
Ambulantis
Basat en un gran nombre d'entrevistes, "Ambulantis" és un projecte multidisciplinar escènic que desde l'any 2010 porta investigant entorn les persones quan es traslladen temporalment o permanentment del seu lloc d'origen. Una oda a les persones quan viatgen. Premi Inund'art 2011. "Teatre fet a mà" (José Henriquez, La Guía del Ocio). Presentat a la Fira de Tàrrega, el Museu de la Història de la Immigració de Catalunya i el Festival LOOP de Barcelona, entre d'altres

Preu: 

15 €
Entrades online aquí (enllaç).

Organitza: 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1