AGENDA
Menjar i beure
2017
De l'1 al 30 d'abril
  • Pals
Restaurants col·laboradors

XXIV Pals i la Cuina de l’Arròs

Durant aquest mes d'abril, els restaurants de la vila que participen en la campanya gastronómica ofereixen als seus clients un menú basat en l’arròs de Pals, amb la cassola com a plat principal, acompanyat d’entrants i postres segons l’estil de cada establiment.

Més informació aquí

Et pot interessar

Orquestra Maravella
Diumenge 4 de març, 19h
Torroella de Montgrí
Diumenge 18 de febrer, 18h
Rupià
Divendres 2 de març, 20:30h
Palamós
Diumenge 1 d'abril, 21h
Torroella de Montgrí
Divendres 23 de febrer, 19h
Platja d'Aro
Dilluns 19 de febrer, 19h
Palafrugell
Del 3 al 28 de febrer
Torroella de Montgrí
'E.V.A.' cia. T de Teatre
Dissabte 17 de març, 21h
Sant Feliu de Guíxols