Cicle Gaudí

La innocència

Sinopsi

Lis és una adolescent que somia en convertir-se en artista de circ i sortir del seu poble, tot i que sap que per aconseguir-ho haurà de lluitar-ho durament amb els seus pares. És estiu i Lis es passa el dia jugant als carrers del poble amb les seves amigues i flirtejant amb el seu xicot, uns anys més gran que ella. La falta d'intimitat i el xafardeig constant dels veïns obliguen a Lis a portar aquesta relació en secret per a que els seus pares no ho descobreixin. Però aquest estiu idíl·lic arriba al seu final i, amb l'inici de la tardor, Lis descobreix que està embarassada.

Horaris: 

Divendres 7 d'agost: 22:00h
Plaça Abadia - Sant Feliu de Guíxols

Dijous 1 d'octubre: 20:30h
Teatre La Gorga - Palamós

 

Més informació: 
Web Cicle Gaudí

Un monstre em ve a veure

Sinopsi

Després de la separació dels seus pares, Connor (Lewis MacDougall), un noi de 12 anys, haurà d'ocupar-se de portar les regnes de la casa, ja que la seva mare (Felicity Jones) té un càncer. Per això, el nen intentarà superar les seves pors i fòbies amb l'ajuda d'un monstre (Liam Neeson), però les seves fantasies hauran d'enfrontar-se no només amb la realitat, sinó amb la seva freda i calculadora àvia (Sigourney Weaver). 
 

Horaris: 

Divendres 14 d'agost: 22:00h
Plaça Abadia - Sant Feliu de Guíxols

 

Més informació: 
Web Cicle Gaudí

Barcelona, nit d'estiu

Sinopsi

La nit del 18 d’agost de 2013 el cometa Rose va creuar el cel de la ciutat de Barcelona oferint un espectacle únic que no tornarà a repetir-se fins d’aquí uns quants segles. A cau d’orella o de viva veu, encara germinant o a punt de pansir-se, aquesta mateixa nit van haver-hi 576 històries d’amor. Nosaltres te n’explicarem 6.

Horaris: 

Dijous 30 de juliol: 20:00h
Cinema Las Vegas - Figueres

 

Més informació: 
Web Cicle Gaudí

Madre

Sinopsi

Seqüela en format llargmetratge del curtmetratge homònim del propi Sorogoyen. 

Elena (Marta Nieto) va perdre el seu fill Ivan, de sis anys, a una platja de França. Ara viu en aquesta platja i està començant a sortir d'aquell fosc túnel on ha estat ancorada tot aquest temps.

Horaris: 

Dijous 17 de setembre: 20:30h
Teatre La Gorga - Palamós

Divendres 18 de setembre: 21:00h
Casino Guixolenc - Sant Feliu de Guíxols

 

Més informació: 
Web Cicle Gaudí

Adú

Sinopsi

En un intent desesperat per arribar a Europa i amagats davant d'una pista d'aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se a les bodegues d'un avió. No gaire lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d'un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla recent arribada d'Espanya. Milers de quilòmetres al nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a la furibunda multitud de subsaharians que ha iniciat l'assalt a la tanca. Tres històries unides per un tema central, en què cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.

Horaris: 

Dijous 3 de setembre: 20:30h
Teatre La Gorga - Palamós

 

Més informació: 
Web Cicle Gaudí