Cartellera

Sala La Cate

Ronda Rector Aroles, 4
17600 FigueresGirona
Telf: 972.678.496
www.lacate.cat

 

We Cannot Go There Now, My Dear

Sinopsi

La libanesa Carol Mansour retrata part de la història dels refugiats per partida doble. El que fa aquest film especial és el fet que s’esdevé entre dos èxodes, entre els quals els records dels protagonistes es desperten i la pèrdua s’escampa per tot, tenyint-ho d’un desagradable color.

Horaris: 

Divendres 15 de febrer: 20:30h

Sameblod (Sami Blood)

Sameblod (Sami Blood)

Sinopsi

Anys 30. Elle Marja és una noia lapona de 14 anys que cria rens. Exposada al racisme de l'època i a exàmens biològics al seu internat, la jove comença a somiar amb una altra vida. Però per aconseguir-la haurà de trencar tots els llaços amb la seva família i la seva cultura.

Horaris: 

Dimarts 19 de febrer: 19:30h

El solterón y la menor

Sinopsi
La Jutgessa Margaret Turner ha estat molt ocupada amb la feina i amb l’educació de la seva germana Susan que no ha tingut temps per l’amor, malgrat els intents de seducció de l’ajudant del Fiscal. El pintor Dick Nuggentla coneix en un judici celebrat arrel d’un altercat en un bar. A més, resulta que Dick dóna conferències sobre art en el col·legi de Susan, que es queda prendada pel seu atractiu.

Horaris: 

Diumenge 24 de febrer: 17:00h

Mary y la flor de la bruja

Mary y la flor de la bruja

Sinopsi

Mary és una nena que viu amb la seva tieta àvia Charlotte al camp, on no passa gairebé res. Un dia segueix un misteriós gat fins al bosc i descobreix un vell pal d'escombra i una estranya flor que només floreix cada set anys en aquell mateix bosc. El pal d'escombra i la flor portaran a Mary per sobre dels núvols fins arribar a Endor College, una escola de màgia dirigida per Madam Mumblechook i el brillant Doctor Dee. Però allí passaran coses terribles i després de mentir, Mary haurà d'arriscar la seva vida per a que tot surti bé. 

Horaris: 

Diumenge 3 de març: 17:00h