Cartellera

Teatre Art i Joia

Carrer Vigilant, 11
17488, Cadaqués
Català
Petitet

Petitet

Sinopsi

Petitet és un gitano català que persegueix un somni. Ex-músic i fill d’un dels ‘palmeros’ del mític Peret, pateix una rara malaltia crònica que provoca alts graus de debilitat muscular. Passada la cinquantena, vol complir la promesa que li va fer a sa mare abans de morir: portar la rumba catalana als escenaris d’un gran teatre. El somin comença a fer-se realitat quan reuneix una banda de músics gitanos (genials però indisciplinats) per intentar tocar al costat d’una gran orquestra simfònica al Gran Teatre del Liceu!

Petitet és conscient que per portar a terme la seva promesa, haurà de superar molts obstacles: amb pocs recursos econòmics, haurà de fer ‘feinetes’ puntuals, com comprar i vendre ferralla. Tampoc té contactes de pes a les institucions i no li resulta fàcil accedir als músics de grans orquestres simfòniques. Malgrat tots els entrebancs i minvat de facultats per culpa de la malaltia, s’adonarà que en són molts (gitanos i no gitanos) aquells que ja han decidit mantenir-se fidels al seu costat i fer realitat el seu gran somni.  

Horaris: 

Dissabte 17 de novembre: 18:00h

Tadeo Jones 2. El secreto del rey Midas

Tadeo Jones 2. El secreto del rey Midas

Sinopsi

Seqüela de la reeixida 'Les aventures de Tadeo Jones' (2012). En aquesta ocasió, Tadeo anirà a l'Alhambra, buscant pistes que el portin a trobar el tresor del Rei Mides.

Horaris: 

Dissabte 24 de novembre: 18:00h

Gru, mi villano favorito 3

Gru, mi villano favorito 3

Sinopsi

A Gru l'han acomiadat. S'ha quedat sense feina perquè ha deixat escapar el supervilà Balthazar Bratt. Bratt va ser una estrella infantil dels anys 80 protagonista d'una sèrie on interpretava una ment criminal que utilitzava una combinació entre tècniques de ball hip-hop, arts marcials i armes d'alta tecnologia. Però, amb l'arribada de la pubertat ho va perdre tot i ha estat creant el caos per tot el planeta. 

Ara, però, Gru s'enfronta a altres problemes. I és que coneixerà el seu germà bessó Dru, un multimilionari igual que ell, però amb cabell llarg i ros que vesteix de blanc. Dru és excèntric i extrovertit i Gru, tot i que amb sentit de l'humor, segueix sent un rondinaire. A més, ara Gru haurà de decidir si està llest per continuar la tradició familiar de dedicar-se al crim, i unir-se al seu germà per dur a terme un últim cop. Tot i que ha deixat aquesta vida enrere… tornarà a convertir-se Gru en un vilà? 
 

Horaris: 

Divendres 7 de desembre: 18:00h

Català
Las distancias

Las distancias

Sinopsi

Olivia, Eloy, Guille i Anna viatgen a Berlín per visitar per sorpresa al seu amic Comas que compleix 35 anys. Però no els rep com ells esperaven i durant el cap de setmana les seves contradiccions afloren i l'amistat es posa a prova. Junts descobriran que el temp i la distància poden canviar-ho tot.

Horaris: 

Dissabte 8 de desembre: 18:00h

Sherlock Gnomes

Sherlock Gnomes

Sinopsi

Els famosos follets de jardí Gnomeo i Julieta contracten un mundialment conegut detectiu: Sherlock Gnomes, per investigar la misteriosa desaparició d'alguns ornaments del jardí.

Horaris: 

Divendres 4 de gener: 17:00h