Cartellera

Teatre Palafrugell

C. de Santa Margarida, 1
17200 Palafrugell
Telf: 972.611.172
www.palafrugell.cat

Lazzaro feliz

Lazzaro feliz

Sinopsi

Lazzaro, un jove pagès d'excepcional bondat, viu a La Inviolata, una aldea que s'ha mantingut allunyada del món i que està controlada per la marquesa Alfonsina de Luna. Allí, la vida dels pagesos no ha canviat mai; són explotats, i ells, a la vegada, abusen de la bondat de Lazzaro. Un estiu, es fa amic de Tancredi, el fill de la Marquesa. Entre ells sorgeix una amistat tan preciosa que farà viatjar a Lazzaro a través del temps i el portarà a conèixer el món modern.

Horaris: 

Dies 14 i 15 de desembre:
Divendres: 22:00h
Dissabte: 17:00 | 19:30 | 22:00h
Una receta familiar

Una receta familiar

Sinopsi

Masato, un jove xef de ramen que vol saber més sobre el passat dels seus pares morts, deixa la seva ciutat natal al Japó embarcant-se en un viatge culinari cap a Singapur per a trobar la veritat sobre el seu passat i la seva família. Durant aquesta deliciosa odissea, Masato descobrirà els secrets dels seus avantpassats, suculentes receptes i molt més.

Horaris: 

Del 21 al 25 de desembre:
Divendres: 22:00h
Dissabte: 17:00h
Diumenge: --
Dilluns: --
Dimarts: 19:30h
Colette

Colette

Sinopsi

Explica la història de Sidonie-Gabrielle Colette (Keira Knightley), autora de les polèmiques novel·les que van causar gran enrenou al París dels anys 20 'Claudine' i 'Gigi', des de la seva infantesa al camp fins a la seva consagració en la societat parisenca juntament amb el seu marit, el també autor Henry Gautheir-Villas 'Willy' (Dominic West), que en un principi actua com a mentor de Colette.

Horaris: 

Del 22 al 26 de desembre:
Dissabte: 19:30h
Diumenge: 19:30h
Dilluns: --
Dimarts: 22:00h
Dimecres: 17:00h
Mi obra maestra

Mi obra maestra

Sinopsi

Arturo (Guillermo Francella) és un galerista encantador i sense escrúpols. Renzo (Luis Brandoni) és un pintor esquerp i en decadència. Si bé els uneix una vella amistat, no coincideixen en (gairebé) res. El galerista intenta per tots els mitjans rellençar la carrera artística del seu amic, però les coses van de mal en pitjor. Fins que una idea boja i extrema apareix com una possible solució.

Horaris: 

Del 22 al 26 de desembre:
Dissabte: 22:00h
Diumenge: 17:00h
Dilluns: --
Dimarts: --
Dimecres: 19:30h