Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.

Sortegem dues entrades dobles per veure PAVVLA al Terracotta Museu!

Un concert emmarcat dins del Festival Ítaca
El concurs acaba:
divendres, 14 juny, 2019 - 12:00
En la seva aposta pels nous formats, el Festival ÍTACA, Cultura i Acció, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà i del Terracota Museu de Ceràmica, proposen una nit cultural en aquest equipament que inclourà diverses propostes d'oci i que culminarà amb el concert de Pavvla, la jove revelació de l'escena musical catalana que presenta el seu nou disc Secretly hoping you catch me looking. Publicat a finals de l'any passat, aquest nou treball consolida el creixement musical i personal de Pavvla que és l'artista indie amb més projecció del nostre país avalada per crítica i públic. Abans de l'actuació de Pavvla, el públic podrà gaudir de diverses propostes tant a l'interior com a la terrassa del museu!
 
Nit en blanc al Terracotta
Dissabte 15 de juny, 20:30h

Terracotta Museu, de la Bisbal d'Empordà

 
Per accedir al sorteig has de ser usuari registrat de Surtdecasa i encertar una pregunta ben senzilla (per veure la pregunta i poder participar has de tenir oberta la teva sessió d'usuari).
 
ATENCIÓ: Ens posarem en contacte amb els guanyadors a través del correu electrònic i aquests hauran de confirmar la seva assistència en un límit de 12h. Si no es confirma tornarem a sortejar el premi entre la resta de participants.
 

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.