Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.

Vols guanyar les entrades que sortegem per anar al White Summer?

Sortegem sis entrades dobles per assistir al festival White Summer
El concurs acaba:
dimecres, 16 agost, 2017 - 12:00

Després de cinc anys, el Festival White Summer ha esdevingut un dels més famosos de l'Empordà i, sobretot, un dels que té més estil de tota la Costa Brava. Situat en un paratge idílic, al Mas Gelabert de Pals, el festival us permetrà degustar la millor gastronomia i apreciar els dissenys més innovadors. A més a més, gairebé cada nit del festival hi haurà un grup de música que emanitzarà el capvespre. Podeu consultar l'article que hem fet des de Surtdecasa per comprovar els espectacles imperdibles del White Summer d'enguany.  

Per accedir al sorteig has de ser usuari registrat de Surtdecasa i encertar una pregunta ben senzilla (per veure la pregunta i poder participar has de tenir oberta la teva sessió d'usuari).

ATENCIÓ: Ens posarem en contacte amb el guanyador/a a través del correu electrònic i aquest/a haurà de confirmar la seva assistència en un límit de 12h. Si no es confirma tornarem a sortejar el premi entre la resta de participants.

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.