Paula Pairó
,
03/08/2017
Espectacles

Santa Cristina d’Aro vesteix l’estiu de màgia i sarsuela

El municipi aprofitarà la temporada amb més visitants

Foto: 

Aj Santa Cristina d'Aro
Des de fa anys la nit de sarsuela de Santa Cristina d'Aro és un clàssic
Per aconseguir animar l’ambient d’estiu i amenitzar una mica les nits, Santa Cristina d’Aro prepara per a aquest agost diverses activitats molt especials. Serà l’Espai Ridaura qui, un any més, es vestirà de gala durant aquest mes per oferir espectacles d’alt nivell. Primer amb una nit de recital líric i després amb la proposta de viure una nova edició de la Nit d’Il•lusió. A banda de les dues principals cites de l’estiu, el recinte també acollirà durant una setmana sencera tres concerts de música clàssica. Les entrades les podreu adquirir a través de l’Oficina de Turisme del poble, així que ull a tots els detalls que us deixem a continuació per no perdre-us nits que prometen d’allò més!


5 d’agost: IX Retrobem la Sarsuela

Aquest dissabte vinent s’estrenen les nits a l’Espai Ridaura amb la interpretació de fragments de sarsueles, operetes, balades i òperes. Serà a partir de les 10 de la nit quan sis cantants excepcions, entre els quals tres tenors i tres dives, proposaran als espectadors un passeig per peces molt especials i que, de ben segur, arribaran al fons del cor dels assistents. Granada, d’Agustí Lara, Pirineu, de Rafael Martínez Valls, F i Duettobuffo di duegatti, de GioacchinoRossini, seran algunes de les peces escollides per a la nit de Sarsuela de Santa Cristina d’Aro.


12 d’agost: Nit d’Il·lusió

La il·lusió arribarà també al poble costaner de Santa Cristina d’Aro de les mans, i mai millor dit, d’en Xevi i l’associació Mans Màgiques del Món, els quals portaran mags i il·lusionistes de renom internacional per viure una nit molt especial. Alguns dels noms que desfilaran per l’escenari seran Red Hand, M. Costa & Mindanguillo, Zappa, XT Magic, Ivan Asenjo o Gaëtan Bloon. Tots ells seran els encarregats de fer gaudir al públic assistent amb números inèdits i trucs que deixaran a tothom d’allò més bocabadat.


Setmana del 21 al 25 d’agost: Concerts i conferències de música clàssica

Per arrodonir el mes i cloure’l de la millor manera possible, durant una setmana l’Associació de Concerts d’Aro convida a tothom a assistir a l’Església Parroquial del municipi per tal d’assaborir els concerts que s’han programat per a l’ocasió. Entre ells, i el primer dia -21 d’agost-, el pianista Severin Von Eckardstein aproparà la sonoritat del seu piano romàntic a Debussy, Dupont, Schumann i Liszt. En segon lloc, just el 23 d’agost, serà el torn del Quartet de cant Maig, que oferirà el concert Sacralitat i natura: de Palestrina a Pärt. Finalment doncs, serà el Quartet de corda Cosmos qui presentarà un repertori d’obres de Haydn, Bartok, Webern i Mendelssohn.

Més informació: