Surtdecasa Empordà
,
14/11/2018
Fires i festes

Propera estació boletaire: Sant Sadurní de l’Heura

El proper diumenge 25 de novembre el municipi baix empordanès acull la 16a Fira-Exposició del Bolet i hi ha molts motius per no faltar-hi

Foto: 

Cedida
Diu que enguany la temporada a l’Empordà s’ha fet pregar. Però el món boletaire no és només de qui els caça, també hi juga un paper important qui els engoleix. I els qui ho proven, els qui en parlen i els qui en faren. És tota aquesta atmosfera el que fa que, sigui quina sigui la collita, la Fira-Exposició del Bolet de Sant Sadurní de l'Heura, any rere any, esdevingui una cita imprescindible al món boletaire. Ni una, ni dues, ni tres. Sembla que fou ahir, però ja en portem 16. Aquest diumenge arriba la 16a Fira-Exposició del Bolet de Sant Sadurní de l'Heura, organitzada per la Societat Recreativa La Concòrdia. I us donem 5 raons per tal que no us la perdeu!
La Fira-Exposició del Bolet de Sant Sadurní de l'Heura s'ha consolidat com una cita imprescindible al món boletaire

1. Un esmorzar de campionat amb les amistats
Bolets a la brasa o guisats, botifarra, pa amb tomata, vi i tot els ingredients per tal de poder degustar un esmorzar boletaire acompanyat d'amistats i família. Preus populars al bell mig de la plaça de Sant Sadurní de l'Heura. En cas de mal temps s’hi posarà una carpa perquè res ni ningú pugui anul·lar-ho.

2. L' Exposició de Bolets per descobrir el món boletaire
Josep Maria Vidal sap de què va la cosa. Bolets de tot tipus i una bona manera d'aclarir dubtes i ampliar coneixements. La mostra es podrà visitar durant tot el dia a la Sala municipal.

3. Fira de productes artesans o lligats al món boletaire
Aquest diumenge pot ser un bon dia per adquirir productes artesans  i tota mena de complements vinculats al món dels bolets. A la 15a Fira-Exposició del Bolet de Sant Sadurní de l'Heura tampoc hi faltarà una fira d'allò més completa! A més a més també s’hi exposaran cotxes clàssics.

 

4. Un Cercavila pels carrers de la vila
Per acabar d'animar l'assumpte els Geganters de Corçà, la Vaca de Monells i els Timbalers de les Gavarres uniran forces per tal omplir de joia els carrerons de la contrada. Començarà a les 11h30 i promet esdevenir d'allò més divertit!

5. Teatre infantil per amenitzar la tarda
Per acabar-ho d'adobar i per si no no n'hi hagués prou la Sala Municipal també acollirà una sessió de teatre interpretat per l'Escola La Pedra Dreta de Sant Sadurní de l'Heura. Serà a partir de les 17h a la Sala municipal: una bona manera d'acabar de dinamitzar la jornada amb una adaptació de La gran fuga de l’avi i Robin Hood.

Més informació: 

16a Fira-Exposició del Bolet
Sant Sadurní de l'Heura
Diumenge, 25 de novembre
A partir de les 9h
Més informació