Jump to navigation
Dimecres
24 abril 2024
Edicions territorials
Agenda
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inicia sessió
Registra't
Edicions territorials
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Agenda
Cercador d'agenda
Experiències
Botiga
Qui som
Contacta
Publicitat
Col·labora
Textos legals
Etiqueta cuiner
Eduard Carulla: "La cuina té la capacitat de reptar-te cada dia"
Ponent
Menjar i beure
17/01/2019
Miquel Guarro: “El futur de la xocolata passa per fer cultura del cacau”
Centre
Menjar i beure
22/09/2017
David Andrés: “Vaig entrar al millor restaurant de Barcelona sense saber res de cuina”
Centre
Menjar i beure
23/02/2017
Sergi de Meià ' La meva cuina és desacomplexadament catalana i 100% de proximitat'
Ponent
Menjar i beure
04/11/2015