Jump to navigation
Divendres
29 març 2024
Edicions territorials
Agenda
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inicia sessió
Registra't
Edicions territorials
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Agenda
Cercador d'agenda
Experiències
Botiga
Qui som
Contacta
Publicitat
Col·labora
Textos legals
Etiqueta Restauració
Què podem fer amb les noves mesures del Procicat?
Portada
05/02/2021
Miquel Guarro: “El futur de la xocolata passa per fer cultura del cacau”
Centre
Menjar i beure
22/09/2017
Anna Tomàs: “El Food truck et permet sortir de la cuina, on no pots interactuar amb el teu client, i dur la teva gastronomia on vulguis”
Centre
Menjar i beure
25/07/2017
David Andrés: “Vaig entrar al millor restaurant de Barcelona sense saber res de cuina”
Centre
Menjar i beure
23/02/2017
L'oli de l'Ermedàs
Empordà
05/03/2014