Arts
,
2021

Exposició 'Elles també hi eren. Les dones de la Casa Masó (1830-2015)'

En el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones (8 de març), exposició 'Elles també hi eren. Les dones de la Casa Masó (1830-2015)', sobre la vida d'onze dones de la família Masó dels últims dos-cents anys.

Aprofitant el mirador privilegiat que ofereix la col·lecció i el llegat documental de la Casa Masó, l'exposició aprofundeix en la història de les dones que l'han habitat i descobreix el petit món de les filles, germanes, mares i esposes de la família Masó i, de retruc, el de les gironines i catalanes dels segles XIX i XX.

L'exposició s'acompanya d'activitats que volen eixamplar la visió que es té envers la història recent de les dones de la ciutat. S'exposen objectes personals de les protagonistes i documents de la seva activitat pública i privada, procedents de la col.lecció de la Fundació Rafael Masó i de particulars. 

Comissariada per: 

Rosa M. Gil Tort, autora del llibre 'Elles també hi eren. Història de les dones de la Casa Masó (1830-2015)' (Fundació Valvi), en què es basa l'exposició.

Organitza: 

Fundació Rafael Masó

Més informació: 

  • imatge de control 1per1