Arts
,
2021
Del 7 de d'octubre al 27 de novembre
Casa de Cultura
Girona

Il·lustramons: Maria Montenegro

En el marc del cicle Il·lustramons, exposició de Maria Montenegro, il·lustradora infantil gironina, guanyadora del VI Concurs Modest Prats d'Àlbum Infantil Il·lustrat de la Fira del Conte de Medinyà (2020), amb la publicació 'La dona dels nassos', una història curiosa i plena de detalls, amb la qual vol transmetre la importància de l'enginy i l'humor per saber donar la volta als problemes quotidians.

Amb aquesta mostra coneixerem el conte i la dona dels nassos, però també la dona que l'ha dibuixat a través dels seus treballs.

A la Marina des de ben menuda li agradava molt dibuixar i passava moltes i moltes hores fent dibuix. Ara, es dedica a la il·lustració de manera professional, però per aconseguir-ho s'ha format i ha estudiat.

Quan tenia 18 anys, va fer el cicle formatiu de grau superior d'il·lustració a l'escola d'art La Massana, a Barcelona, on va aprendre "el que no volia i el que no li agradava". Després va fer el curs d'especialització en il·lustració infantil i juvenil a EINA, on va experimentar el que sí que l'atreia d'aquesta professió.

Organitza: 

Casa de Cultura de Girona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1