Arts
,
2022
Del 3 de juny al 25 de setembre
Bòlit_LaRambla i Bòlit_PouRodó
Girona

Exposició 'Biennal 2064'

Exposició 'Biennal 2064', una mostra sobre els oracles en l'era de la intel·ligència artificial. Quan aquests oracles prediuen el futur, descarten del present tot allò que no el fa possible. Alhora, s'orienten a editar el passat només amb relació a la predicció que han fet.

Això té lloc ara mateix, i ens permet veure què passa amb la memòria en un règim de dades revolucionari en què les imatges dipositàries de la vida s'han fet vidents i diuen coses que no sabem.

'Biennal 2064' presenta algunes d'aquestes esquerdes i singularitats sorgides durant els darrers quaranta anys, com les accions de Kriska Li als anys trenat, els fets de la sonda Voyager, l'anarcronisme, els corrents psíquics dels quaranta i cinquanta, els AIconostàsics; experiments destinats a malmetre l'auguri, a interrompre la predicció, a desertar del futur. 

Una recerca de Roc Albalat, Clara Boj i Diego Díaz, María Cañas, Col·lectiu Estampa, Núria Giménez Lorang, Jorge Luis Marzo, Júlia Montilla, Àngela Novo, Roc Parés, Arturo fito Rodríguez.

Inauguració: 

Divendres 3 de juny, a les 19h

Organitza: 

Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona

Degut a la COVID-19 consulteu el web de l'organització per possibles canvis d'última hora

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar