Llibres
,
2017
Diumenge 23 d'abril
Diferents espais
Cassà de la Selva

Sant Jordi a Cassà de la Selva

PROGRAMACIÓ:
11:30h, Sala Centre Recreatiu: Poemes del món. Lectura de poemes amb acompanyament musical i altres disciplines artístiques. A càrrec de l'alumnat dels cursos de català, parelles del VxL i vilatans de Cassà de la Selva. Activitat gratuïta

De 10 a 20h, Plaça de la Coma: Mercat de Sant Jordi. Parades de llibres, roses, artesania i articles diversos relacionats amb la cultura catalana. En cas de mal temps, s'anul·la.

De 10 a 20h, Plaça de la Coma: Biblioteca al carrer amb sessió de contacontes.

De 10:30 a 13:30h, Plaça de la Coma: Construïm castells de sorra. Els nens i nenes a partir de 4 anys s’endinsaran en un castell i podran jugar a construir estructures amb diferents sorres de colors molt vius. Jugaran amb un material innovador que té el tacte de la sorra, però la consistència de la plastilina!

De 10:30 a 13:30h, Plaça de la Coma: Jocs tradicionals. Jocs per a tota la família, potenciïn l’agilitat, l’equilibri, l’habilitat i l’organització entre ells. Es tracta de jocs lliures, els nens decideixen per si mateixos si volen fer una carrera de sacs o bé jugar a estirar la corda, practicar amb els diàbolos o provar a caminar amb les xanques.

11h, Carrer Major: Pancarta solidària. Es presentarà una pancarta que posarà: "Cassà volem acollir"

De 16:30 a 18:30h, Plaça de la Coma: Taller de punts de llibre

18h, Casal de Jubilats de Cassà: Ball amb Jordi Bofill. PREU: Socis, 2 €; no socis, 3 €

17h, Sala Galà-Auditori: Presentació del llibre de Davinia Palacios. Presentació del llibre de l'escriptora cassanenca 'Almas'.

17h, Plaça de la Coma: Micro Shakespeare, de la companyia de teatre Laitrum. Inspirat en l'espectacle 'Capses', 'Micro - Shakespeare' és un encàrrec de National Theatre of Great Britain i és la primera vegada que una companyia catalana coprodueix amb el Teatre Nacional de Londres. Activitat gratuïta

Més informació

  • imatge de control 1per1

Portada - Lletres

Lletres