La cultura digital està de celebració

Opinió
,
divendres, 20 juny, 2014
'Aquesta plataforma digital ha significat un abans i un després per als usuaris catalans'

La cultura digital està de celebració amb l’extensió d’un projecte sorgit d’inici a les Terres de l’Ebre. Aquesta plataforma digital ha significat un abans i un després per als usuaris catalans. És d’admirar i de posar en vàlua que persones arrelades al territori iniciïn projectes per donar a conèixer la vitalitat i la importància de les activitats culturals que es desenvolupen arreu del territori català.

Recollir i presentar les activitats culturals de forma dinàmica i participativa no és tasca fàcil, però finalment ha generat una circulació d’informació que ha permès convidar el públic general a gaudir i proposar activitats culturals. Els ajuntaments han entès que la seva implicació és important i han vist el projecte com una oportunitat de donar-se a conèixer amb tota la seva riquesa cultural.

Només em resta encoratjar que aquesta expansió continuï incorporant altres comarques catalanes al projecte i desitjo que aquest projecte tingui una llarga vida perquè estimula a vertebrar el territori cultural català.

Jordi Sellas i Ferrés
Director General de Creació i Empreses Culturals.
Departament de Cultura