A John Williams Celebration

A John Williams Celebration

Sinopsi

WALT DISNEY CONCERT HALL, Concert d'Inauguració i Gala
Duració: 90 Min.
Música: John Williams, Itzhak Perlman, Dan Higgins, Mike Valerio
Orquestra: Los Angeles Philarmonic
Director d'Orquestea: Gustavo DUDAMEL

John Williams, un dels compositors més populars i reeixits del panorama contemporani, ha redefinit l'art de la música de cinema amb bandes sonores àmpliament reconeixibles. Conegut per bandes sonores i música cerimonial, John Williams ha guanyat cinc Premis Oscar, 17 Grammys, tres Globus d'Or, dos Emmys i cinc premis BAFTA de la British Academy of Film and Television Arts.

Durant la seva carrera de més de sis dècades, Williams ha compost la música i també ha desenvolupat el paper de director d'orquestra en unes vuitanta pel·lícules, incloent Salvar al Soldado Ryan, Amistad, Set Anys al Tibet, El Món Perdut, Rosewood, Sleepers, Nixon, Sabrina, La Llista de Schindler, Parc Juràssic, Solo en Casa, Memòries d'una Geisha, Hook, L'Imperi del Sol, la Trilogia d'Indiana Jones, la Trilogia de la Guerra de les Galàxies, ET l' EXTRATERRESTRE, Superman, Harry Potter, JFK, Tiburón, Atrápame si puedes, entre d'altres.

Aquesta projecció inclou seleccions d'alguns dels majors èxits cinematogràfics de John Williams presentats per Los Angeles Philharmonic Orchestra sota la batuta de Gustavo Dudamel. Una selecció de pel·lícules, vídeos entre bastidors, anècdotes personals explicades pels seus companys tant dins com fora de l'escenari.

A John Williams Celebration inclou l'actuació especial de Itzhak Perlman amb peces musicals de la Llista de Schindler; amb elements del Jazz durant "Atrápame si puedes", i "que la força t'acompanyi" durant les icòniques notes de la Guerra de les Galàxies.

Repertori: 1. Olympic Fanfarre and Theme   2. “Soundings” (escrita para la inauguración del WDCH en 2003)   3. Tres Piezas de “La Lista de Schindler”:   - “Remembrances” - “Jewish Town” - “Theme” (Itzhak Perlman) 4. “Gardel-Tango” de “Escencia de Mujer” (Itzhak Perlman)   5. “The Duel” de “Las Aventuras de Tintín”   6. “Escapades” de “Atrápame si Puedes”   - “Closing In” (Dan Higgins) - "Reflections" (Mike Valerio) - “Joy Ride” (TBD, marimba) 7. “Throne Room” y “Finale” de “Guerra de las Galaxias”   8. “Dry Your Tears” de “Amistad” (Los Angeles Chidren’s Chorus)   9. “Imperial March” de “Guerra de las Galaxias: El Imperio Contraataca”